College Tour met Monic Hendrickx gemist? Bekijk hier de hele uitzending

College Tour met Monic Hendrickx gemist? Bekijk hier de hele uitzending

College Tour met Monic Hendrickx gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Monic Hendrickx geeft mening over genderneutraliteit in College Tour (video) Bekijk deze video » College Tour: Monic Hendrickx vertelt over haar tijd in gevangenis (video) Bekijk deze video » College Tour gemist? Monic Hendrickx verloor vader op jonge leeftijd: "Nooit ruzie gehad" Bekijk deze video » Monic Hendrickx over Penoza in College Tour: "Vroeg me af of we invloed hadden op misdaadwereld" Bekijk deze video » Diederik van Rooijen in College Tour over hetgeen wat Monic Hendrickx niet kan Bekijk deze video » Monic Hendrickx in College Tour: "Ik kan gewoon niet acteren met mijn kut" Bekijk deze video » Actrice Monic Hendrickx is te gast in College Tour, waar ze vragen van studenten en Twan Huys krijgt. MisdaadbaasMonic Hendrickx wist maar liefst vier Gouden Kalveren te veroveren. Ze is vooral bekend als Amsterdamse misdaadbaas Carmen van Walraven in de hitserie Penoza. ToneelacademieMonic Hendrickx studeerde aan de toneelacademie in Eindhoven en debuteerde in 1998 in De Poolse Bruid. Witte doekIn de jaren erna is ze niet meer van het witte doek weg te denken en krijgt ze belangrijke rollen in onder andere Het Zuiden en Kenau. Monic Hendrickx maakt ongeluk met spuit in BN'ers in het ziekenhuis: "O wat suf" Bekijk deze video » BN'ers in het ziekenhuis: Monic Hendrickx aanwezig bij 'heftige' hartritmestoornis schok Bekijk deze video » Monic Hendrickx over mooie momenten in BN'ers in het ziekenhuis (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Actrice Monic Hendrickx is te gast in College Tour, waar ze vragen van studenten en Twan Huys krijgt.

Misdaadbaas
Monic Hendrickx wist maar liefst vier Gouden Kalveren te veroveren. Ze is vooral bekend als Amsterdamse misdaadbaas Carmen van Walraven in de hitserie Penoza.

Toneelacademie
Monic Hendrickx studeerde aan de toneelacademie in Eindhoven en debuteerde in 1998 in De Poolse Bruid.

Witte doek
In de jaren erna is ze niet meer van het witte doek weg te denken en krijgt ze belangrijke rollen in onder andere Het Zuiden en Kenau.

Bekijk hier alle video's en artikelen van College Tour

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV