Op1 gemist? VVD-Kamerlid Silvio Erkens wil stoppen met bouw windmolenparken

Op1 gemist? VVD-Kamerlid Silvio Erkens wil stoppen met bouw windmolenparken

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 3 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? VVD-Kamerlid <em>Silvio Erkens</em> wil stoppen met bouw windmolenparken Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 3 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vooral door de klimaatbeweging en partijen als GroenLinks worden windmolenparken gezien als een belangrijk middel tegen klimaatverandering - zo lang ze maar niet in hun eigen achtertuin staan. Waarom dat is, blijkt wel uit onderzoek: veel omwonenden krijgen last van gezondheidsklachten. Daarom wil VVD-Kamerlid Silvio Erkens voorlopig stoppen met de bouw van de parken. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? VVD-Kamerlid Silvio Erkens wil stoppen met bouw windmolenparken

Vooral door de klimaatbeweging en partijen als GroenLinks worden windmolenparken gezien als een belangrijk middel tegen klimaatverandering - zo lang ze maar niet in hun eigen achtertuin staan. Waarom dat is, blijkt wel uit onderzoek: veel omwonenden krijgen last van gezondheidsklachten. Daarom wil VVD-Kamerlid Silvio Erkens voorlopig stoppen met de bouw van de parken.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV