URK: krijgt Mathilde een jongen of een meisje?

URK: krijgt Mathilde een jongen of een meisje?

Maandag 2 mei 2022 om 10:08

Mathilde Keuter, bekend uit de SBS6-hit URK, maakte dit weekend bekend of ze zwanger van een jongen of van een meisje is. Zij en haar tweelingzus Gerda pakten de zogeheten gender reveal party groots aan: "We zijn de hele ochtend druk bezig geweest met versieren, we hebben een springkussen en het wordt gewoon superleuk."

Onthulling
En dan is het tijd voor de grote onthulling: "3, 2, 1...", waarna groot gejuich volgt. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder en let vooral goed op de kleur van de confetti die uit de ballon komt.

URK: krijgt <em>Mathilde</em> een jongen of een meisje? Mathilde Keuter, bekend uit de SBS6-hit URK, maakte dit weekend bekend of ze zwanger van een jongen of van een meisje is. Zij en haar tweelingzus Gerda pakten de zogeheten gender reveal party groots aan: "We zijn de hele ochtend druk bezig geweest met versieren, we hebben een springkussen en het wordt gewoon superleuk." OnthullingEn dan is het tijd voor de grote onthulling: "3, 2, 1...", waarna groot gejuich volgt. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder en let vooral goed op de kleur van de confetti die uit de ballon komt.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's