Tech-expert over oude telefoon Mark Rutte: ‘Raar verhaal en gênant’ (Beau)

Tech-expert over oude telefoon Mark Rutte: ‘Raar verhaal en gênant’ (Beau)

Donderdag 19 mei 2022 om 09:45

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Mark Rutte ligt weer eens onder vuur, deze keer vanwege sms’jes die hij heeft gewist op zijn antieke mobiele telefoon. Bij Beau laat tech-expert Erwin van der Zande zijn licht schijnen op deze kwestie.

Lees verder onder de video.

Tech-expert over oude telefoon Mark Rutte: ‘Raar verhaal en gênant’ (<em>Beau</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van woensdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Mark Rutte ligt weer eens onder vuur, deze keer vanwege sms’jes die hij heeft gewist op zijn antieke mobiele telefoon. Bij Beau laat tech-expert Erwin van der Zande zijn licht schijnen op deze kwestie. Lees verder onder de video. 'Onveiliger wordt het bijna niet'“Ik vind het een beetje een raar verhaal. Ik vind het überhaupt een beetje gênant, als ik het mag zeggen, dat onze nationale trots, de premier, zie je hem al lopen bij een G7 of G8, dan pakt hij z’n Nokia...” Eerder zou Rutte deze stokoude mobiele telefoon hebben gehouden vanwege de veiligheid, nu wordt gezegd dat hij er zo aan gehecht is. “Onveiliger wordt het bijna niet”, aldus Van der Zande. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tech-expert over oude telefoon Mark Rutte: ‘Raar verhaal en gênant’ (Beau)

'Onveiliger wordt het bijna niet'
“Ik vind het een beetje een raar verhaal. Ik vind het überhaupt een beetje gênant, als ik het mag zeggen, dat onze nationale trots, de premier, zie je hem al lopen bij een G7 of G8, dan pakt hij z’n Nokia...” Eerder zou Rutte deze stokoude mobiele telefoon hebben gehouden vanwege de veiligheid, nu wordt gezegd dat hij er zo aan gehecht is. “Onveiliger wordt het bijna niet”, aldus Van der Zande.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's