Bom barst in finale De Verraders: woeste Stefano Keizers sneert naar mede-kandidaten

Bom barst in finale De Verraders: woeste Stefano Keizers sneert naar mede-kandidaten

De Verraders gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Stefano Keizers verliet het programma De Verraders vrijdagavond met een knal. In de finale veegde hij de vloer aan met zijn mede-kanidaten Toine van Peperstraten, Dionne Slagter en Steven Brunswijk. 'Jullie zijn onterechte winnaars.'

Lees verder onder de video.

Bom barst in finale <em>De Verraders</em>: woeste Stefano Keizers sneert naar mede-kandidaten De Verraders gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Stefano Keizers verliet het programma De Verraders vrijdagavond met een knal. In de finale veegde hij de vloer aan met zijn mede-kanidaten Toine van Peperstraten, Dionne Slagter en Steven Brunswijk. 'Jullie zijn onterechte winnaars.' Lees verder onder de video. VerraderStefano leek de hele aflevering al uit zijn doen. Tijdens het ontbijt wilde hij nauwelijks praten en hij had grote moeite met de groepsopdracht, waarin de kandidaten ieder hun eigen deelopdracht kregen. Tijdens de laatste Ronde Tafel barstte de bom. Keizers legde zijn mede-kandidaten haarfijn uit waarom ze geen recht zouden hebben op de winst. Bekijk het fragement hierboven. De finale van De Verraders was vrijdag 27 mei te zien op RTL4. Je kunt deze en andere afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Bom barst in finale De Verraders: woeste Stefano Keizers sneert naar mede-kandidaten

Verrader
Stefano leek de hele aflevering al uit zijn doen. Tijdens het ontbijt wilde hij nauwelijks praten en hij had grote moeite met de groepsopdracht, waarin de kandidaten ieder hun eigen deelopdracht kregen. Tijdens de laatste Ronde Tafel barstte de bom. Keizers legde zijn mede-kandidaten haarfijn uit waarom ze geen recht zouden hebben op de winst. Bekijk het fragement hierboven.

De finale van De Verraders was vrijdag 27 mei te zien op RTL4. Je kunt deze en andere afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV