Bilal Wahib over eventuele trouwplannen: "Ik heb niks te zeggen" (video)

Bilal Wahib over eventuele trouwplannen: "Ik heb niks te zeggen" (video)

Dinsdag 31 mei 2022 om 19:44

Terwijl de Marokkaanse bruiloft gisteravond in première is gegaan, vraagt RTL Boulevard Bilal Wahib naar zijn trouwplannen. Zijn die plannen er of ligt dat niet in de lijn van verwachting?

<em>Bilal Wahib</em> over eventuele <em>trouwplannen</em>: &quot;Ik heb niks te zeggen&quot; (video) Terwijl de Marokkaanse bruiloft gisteravond in première is gegaan, vraagt RTL Boulevard Bilal Wahib naar zijn trouwplannen. Zijn die plannen er of ligt dat niet in de lijn van verwachting? Niks te zeggenBilal Wahib krijgt het makkelijk als het gaat om zijn trouwplannen: 'Ik heb niks te zeggen, Sophie gaat alles regelen denk ik." De film Marokkaanse bruiloft is vanaf 2 juni in Nederlandse bioscopen te zien. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Bilal Wahib over eventuele trouwplannen: "Ik heb niks te zeggen" (video)

Niks te zeggen
Bilal Wahib krijgt het makkelijk als het gaat om zijn trouwplannen: 'Ik heb niks te zeggen, Sophie gaat alles regelen denk ik." De film Marokkaanse bruiloft is vanaf 2 juni in Nederlandse bioscopen te zien.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's