Tweede Hans: Bob is woest en verlaat het koor met ‘stelletje verraders’

Tweede Hans: Bob is woest en verlaat het koor met ‘stelletje verraders’

Vrijdag 3 juni 2022 om 12:16

In Tweede Hans heeft Hans een nieuwe roeping gevonden, zingen bij het koor. Alleen vliegen hij en zijn buurman Bob elkaar ineens in de haren, ze krijgen ruzie over de solo in My Bonny. Als het koor enthousiast is over de nieuwe ideeën van Hans en gaat stemmen, verlaat Bob de zangclub met veel bombarie. “Stelletje verraders!”

Bekijk het fragment van Tweede Hans hieronder.

Tweede Hans is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Tweede Hans terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tweede Hans</em>: Bob is woest en verlaat het koor met ‘stelletje verraders’ In Tweede Hans heeft Hans een nieuwe roeping gevonden, zingen bij het koor. Alleen vliegen hij en zijn buurman Bob elkaar ineens in de haren, ze krijgen ruzie over de solo in My Bonny. Als het koor enthousiast is over de nieuwe ideeën van Hans en gaat stemmen, verlaat Bob de zangclub met veel bombarie. “Stelletje verraders!” Bekijk het fragment van Tweede Hans hieronder. Tweede Hans is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Tweede Hans terugkijken bij Gids.tv. Zien: achter de schermen bij kijkcijferhit Tweede Hans (video) Bekijk deze video » Tweede Hans: Hans krijgt kritiek op zangkunsten: ‘Je staat niet op de markt’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's