Fatale Liefde: ‘Als hij ontdekt dat ik aangifte heb gedaan, lig ik morgen in de goot’

Fatale Liefde: ‘Als hij ontdekt dat ik aangifte heb gedaan, lig ik morgen in de goot’

Donderdag 9 juni 2022 om 14:06

Naomi vertelt in Fatale Liefde over hoe ze vastzat in een gewelddadige relatie. Ze sprak met de politie, maar dat had weinig zin aangezien haar vriend een te grote bedreiging vormde. “Ik kan nu die aangifte niet doen, want jullie gaan hem niet gelijk arresteren. Dus als hij er morgen achter komt dat ik nu aangifte heb gedaan, lig ik over morgen in de goot.”

Bekijk het fragment van Fatale liefde hieronder.

Fatale liefde is elke dinsdag rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Fatale liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Fatale Liefde</em>: ‘Als hij ontdekt dat ik aangifte heb gedaan, lig ik morgen in de goot’ Naomi vertelt in Fatale Liefde over hoe ze vastzat in een gewelddadige relatie. Ze sprak met de politie, maar dat had weinig zin aangezien haar vriend een te grote bedreiging vormde. “Ik kan nu die aangifte niet doen, want jullie gaan hem niet gelijk arresteren. Dus als hij er morgen achter komt dat ik nu aangifte heb gedaan, lig ik over morgen in de goot.” Bekijk het fragment van Fatale liefde hieronder. Fatale liefde is elke dinsdag rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Fatale liefde terugkijken bij Gids.tv. Fatale Liefde: zus vertelt over Miranda die door haar partner werd vermoord Bekijk deze video » Fatale Liefde: Patty was doodsbang dat haar man haar zou vermoorden Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's