René Mioch noemt nieuwe Elvis-film "vermoeiend": "Ze proberen zoveel mogelijk te vertellen"

René Mioch noemt nieuwe Elvis-film "vermoeiend": "Ze proberen zoveel mogelijk te vertellen"

Vrijdag 10 juni 2022 om 08:58

Vanaf 23 juni is de nieuwe muzikale biopic Elvis te zien in de Nederlandse bioscopen. De hoofdpersoon laat zich raden: Elvis Presley, de King. Filmjournalist René Mioch heeft de film al gezien en is redelijk enthousiast, maar noemt de productie ook "vermoeiend" omdat de makers "zoveel mogelijk" proberen te vertellen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>René Mioch</em> noemt nieuwe <em>Elvis</em>-film &quot;vermoeiend&quot;: &quot;Ze proberen zoveel mogelijk te vertellen&quot; Vanaf 23 juni is de nieuwe muzikale biopic Elvis te zien in de Nederlandse bioscopen. De hoofdpersoon laat zich raden: Elvis Presley, de King. Filmjournalist René Mioch heeft de film al gezien en is redelijk enthousiast, maar noemt de productie ook "vermoeiend" omdat de makers "zoveel mogelijk" proberen te vertellen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 9 juni. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Pannenkoeken etenElvis past in de hausse aan muzikale biopics die we de laatste jaren hebben gezien, die begon met Bohemian Rhapsody (2018) en gevolgd werd door producties als Rocketman (2019) en Respect (2021). Beau van Erven Dorens is benieuwd of we in Elvis, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Bohemian Rhapsody, ook de smerige kant van het leven van Elvis Presley te zien krijgen - zoals hij het zelf omschrijft: "Pannenkoeken eten, drugs en jonge meisjes." Volgens Mioch valt dat tegen. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
René Mioch noemt nieuwe Elvis-film "vermoeiend": "Ze proberen zoveel mogelijk te vertellen"

Pannenkoeken eten
Elvis past in de hausse aan muzikale biopics die we de laatste jaren hebben gezien, die begon met Bohemian Rhapsody (2018) en gevolgd werd door producties als Rocketman (2019) en Respect (2021). Beau van Erven Dorens is benieuwd of we in Elvis, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Bohemian Rhapsody, ook de smerige kant van het leven van Elvis Presley te zien krijgen - zoals hij het zelf omschrijft: "Pannenkoeken eten, drugs en jonge meisjes." Volgens Mioch valt dat tegen.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's