De Hollandse Nieuwe gemist? Hans van Seggelen zingt Kali van Django Wagner (video)

De Hollandse Nieuwe gemist? Hans van Seggelen zingt Kali van Django Wagner (video)

Zaterdag 9 juli 2022 om 23:43

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 9 juli. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv.

<em>De Hollandse Nieuwe</em> gemist? Hans van Seggelen zingt <em>Kali</em> van Django Wagner (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 9 juli. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv. Het in 2014 door Django Wagner gezongen Kali werd zaterdag gezongen door Hans van Seggelen in De Hollandse Nieuwe. Het publiek gaat uit hun dak, maar weet hij ook de juryleden te bekoren? Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Muziek :

Het in 2014 door Django Wagner gezongen Kali werd zaterdag gezongen door Hans van Seggelen in De Hollandse Nieuwe. Het publiek gaat uit hun dak, maar weet hij ook de juryleden te bekoren?

Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's