Jaap Reesema krijgt rode oortjes bij Renze: trio met Maan en Lea Rue?

Jaap Reesema krijgt rode oortjes bij Renze: trio met Maan en Lea Rue?

Dinsdag 12 juli 2022 om 09:00

Er vindt de laatste tijd een ware Nederlandse invasie in de Vlaamse hitlijsten plaats, maar andersom is dat nog veel minder het geval. Twee Vlaams-Nederlandse duo's zitten bij Renze om te praten over hun samenwerking. Daarbij zorgt Lea Rue voor rode oortjes bij Jaap Reesema: wil hij wellicht ook een trio met Maan erbij?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van maandag 11 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jaap Reesema</em> krijgt rode oortjes bij <em>Renze</em>: trio met Maan en Lea Rue? Er vindt de laatste tijd een ware Nederlandse invasie in de Vlaamse hitlijsten plaats, maar andersom is dat nog veel minder het geval. Twee Vlaams-Nederlandse duo's zitten bij Renze om te praten over hun samenwerking. Daarbij zorgt Lea Rue voor rode oortjes bij Jaap Reesema: wil hij wellicht ook een trio met Maan erbij? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van maandag 11 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. LompDe zanger hapt meteen toe en zegt dat hij overal voor open staat. Even daarvoor ging het over de manier waarop de verschillende culturen de samenwerking beïnvloeden. De Vlaamse zangeressen Lea Rue en Olivia geven toe dat Nederlanders wel erg direct zijn, maar dat dat soms ook heel fijn is. Reesema biecht op dat Nederlanders wel "lomp" zijn in de studio. Een positief gevolg daarvan is dat ze meteen laten weten als iets niet goed klinkt. Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jaap Reesema krijgt rode oortjes bij Renze: trio met Maan en Lea Rue?

Lomp
De zanger hapt meteen toe en zegt dat hij overal voor open staat. Even daarvoor ging het over de manier waarop de verschillende culturen de samenwerking beïnvloeden. De Vlaamse zangeressen Lea Rue en Olivia geven toe dat Nederlanders wel erg direct zijn, maar dat dat soms ook heel fijn is. Reesema biecht op dat Nederlanders wel "lomp" zijn in de studio. Een positief gevolg daarvan is dat ze meteen laten weten als iets niet goed klinkt.

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's