De Hollandse Nieuwe: winnaar Robert van Hemert zingt single Het Laatste Huis

De Hollandse Nieuwe: winnaar Robert van Hemert zingt single Het Laatste Huis

Zondag 17 juli 2022 om 09:44

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 16 juli. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv.

In de finale van De Hollandse Nieuwe ging Robert van Hemert er uiteindelijk met de winst vandoor. De zanger uit Leiden bracht in de finale onder meer Het Laatste Huis van Jason Bouwman ten gehore, dit nummer brengt Robert ook uit als single.

Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Hollandse Nieuwe</em>: winnaar Robert van Hemert zingt single <em>Het Laatste Huis</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 16 juli. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv. In de finale van De Hollandse Nieuwe ging Robert van Hemert er uiteindelijk met de winst vandoor. De zanger uit Leiden bracht in de finale onder meer Het Laatste Huis van Jason Bouwman ten gehore, dit nummer brengt Robert ook uit als single. Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's