Live stream Tour de France etappe 18 (Lourdes - Hautacam)

Live stream Tour de France etappe 18 (Lourdes - Hautacam)

Kijk donderdag 21 juni vanaf 13.35 uur LIVE naar Tour de France etappe 17 via de livestream hierboven.

Het is tijd voor de allerlaatste bergetappe van de Tour de France van 2022. Donderdag 21 juli zal het peloton een col van de eerste categorie en twee Pyreneeënreuzen van de buitencategorie beklimmen.

Routeprofiel

Bron: letour.fr

De achttiende etappe van de Tour de France 2022 is woensdag 20 juli te zien op NPO 1, Eurosport, België Eén en online op bovenstaande livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe volgt op Gids.tv.

Live stream <em>Tour de France</em> etappe 18 (<em>Lourdes - Hautacam</em>) Kijk donderdag 21 juni vanaf 13.35 uur LIVE naar Tour de France etappe 17 via de livestream hierboven. Het is tijd voor de allerlaatste bergetappe van de Tour de France van 2022. Donderdag 21 juli zal het peloton een col van de eerste categorie en twee Pyreneeënreuzen van de buitencategorie beklimmen. Routeprofiel Bron: letour.fr De achttiende etappe van de Tour de France 2022 is woensdag 20 juli te zien op NPO 1, Eurosport, België Eén en online op bovenstaande livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe volgt op Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Jasper Philipsen wint vijftiende etappe na rotdag Jumbo-Visma Bekijk deze video » Zien: Hugo Houle wint zestiende etappe van Tour de France, tien jaar na overlijden broer Bekijk deze video »
Live :
Live stream Tour de France etappe 18 (Lourdes - Hautacam)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV