Video: OG3NE-zusjes houden lippen stijf op elkaar over bonje met vader Rick

Video: OG3NE-zusjes houden lippen stijf op elkaar over bonje met vader Rick

Zaterdag 23 juli 2022 om 20:52

Als artiesten een lied aangereikt krijgen, is natuurlijk altijd een cadeautje. En dat is precies wat meidengroep OG3NE gisteren in hun schoot geworpen kreeg in het SBS-programma I Want Your Song. Aran Bade sprak de zussen daarover én natuurlijk ook over hun eigen liefdesleven.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>OG3NE-zusjes</em> houden lippen stijf op elkaar over bonje met <em>vader Rick</em> Als artiesten een lied aangereikt krijgen, is natuurlijk altijd een cadeautje. En dat is precies wat meidengroep OG3NE gisteren in hun schoot geworpen kreeg in het SBS-programma I Want Your Song. Aran Bade sprak de zussen daarover én natuurlijk ook over hun eigen liefdesleven. Tekst gaat verder onder de video. Bonje met vaderOG3NE-zusjes Lisa, Amy en Shelley Vol liggen 'niet op één lijn' met hun vader Rick, met wie de drie-eenheid al sinds kleins af aan samenwerkt. De zusjes houden de kwestie liever privé, om zo een goede balans te vinden. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: OG3NE-zusjes houden lippen stijf op elkaar over bonje met vader Rick

Bonje met vader
OG3NE-zusjes Lisa, Amy en Shelley Vol liggen 'niet op één lijn' met hun vader Rick, met wie de drie-eenheid al sinds kleins af aan samenwerkt. De zusjes houden de kwestie liever privé, om zo een goede balans te vinden.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's