Live stream Duitsland - Frankrijk (halve finale EK voetbal voor vrouwen)

Live stream Duitsland - Frankrijk (halve finale EK voetbal voor vrouwen)

Kijk woensdag 27 juli vanaf 21.00 uur LIVE naar Engeland - Zweden via de livestream hierboven.

Woensdag spelen Duitsland en Frankrijk tegen elkaar in het EK voetbal voor vrouwen. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Duitsland - Frankrijk op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Duitsland - Frankrijk

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Duitsland - Frankrijk is woensdag vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Duitsland - Frankrijk</em> (halve finale <em>EK voetbal</em> voor vrouwen) Kijk woensdag 27 juli vanaf 21.00 uur LIVE naar Engeland - Zweden via de livestream hierboven. Woensdag spelen Duitsland en Frankrijk tegen elkaar in het EK voetbal voor vrouwen. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Duitsland - Frankrijk op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Duitsland - Frankrijk De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Duitsland - Frankrijk (EK voetbal voor vrouwen) Bekijk deze video » Duitsland - Frankrijk is woensdag vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Duitsland - Frankrijk (halve finale EK voetbal voor vrouwen)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV