Duitsland - Frankrijk live op tv en online (EK voetbal voor vrouwen)

Duitsland - Frankrijk live op tv en online (EK voetbal voor vrouwen)
Welke grootmacht gaat naar de finale?

Sport :

De tweede halve finale van het Europees kampioenschap vrouwenvoetbal staat voor de deur en die zal gaan tussen Duitsland en Frankrijk, de ploeg die Nederland in de kwartfinale versloeg. De wedstrijd is om 21.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Duitsland - Frankrijk

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Mannschaft
De Frauen-Mannschaft kwam eigenlijk redelijk makkelijk tot deze kwartfinale. Tot nu toe verloren de Duitse dames nog geen wedstrijd in dit toernooi, in de kwartfinale werd met 2-0 gewonnen van Oostenrijk door goals van Magull en Popp, mede door de geweldige wedstrijd van middenvelder Lena Oberdorf.

Eén doelpunt
De Franse dames zijn ook niet per se aan een slecht toernooi bezig, alhoewel ze hun favorietenrol ook niet per se kunnen waarmaken. De eerste wedstrijd werd nog met 5-1 gewonnen van Italië, maar de laatste poulewedstrijd werd gelijkgespeeld tegen IJsland en in de kwartfinale werd met één doelpunt verschil gewonnen van de Oranje Leeuwinnen, de goal kwam overigens van Eve Perisset.

De wedstrijd Duitsland - Frankrijk is op woensdag 27 juli om 21.00 uur te zien op NPO 1 en een livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV