Reizen Waes Wereldsteden: meisje van 6 jaar lost geblinddoekt Rubiks kubus op

Reizen Waes Wereldsteden: meisje van 6 jaar lost geblinddoekt Rubiks kubus op

Donderdag 28 juli 2022 om 14:10

In Reizen Waes Wereldsteden brengt Tom Waes een bezoek aan Mongolië, en de Vlaamse presentator ontdekt dat daar hersen- en geheugenkampioenschappen worden georganiseerd. Een schooldirecteur laat zien wat zijn 6-jarige dochter voor bijzonders kan en ze doet het even voor. Met een blinddoek voor lost het kind binnen korte tijd de Rubiks kubus op. Hiervoor moet ze tussen de 122 en 190 bewegingen onthouden…

Bekijk de beelden van Reizen Waes Wereldsteden hieronder.

Reizen Waes Wereldsteden is elke zondag rond 20.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Reizen Waes terugkijken bij Gids.tv.

<em>Reizen Waes Wereldsteden</em>: meisje van 6 jaar lost geblinddoekt Rubiks kubus op In Reizen Waes Wereldsteden brengt Tom Waes een bezoek aan Mongolië, en de Vlaamse presentator ontdekt dat daar hersen- en geheugenkampioenschappen worden georganiseerd. Een schooldirecteur laat zien wat zijn 6-jarige dochter voor bijzonders kan en ze doet het even voor. Met een blinddoek voor lost het kind binnen korte tijd de Rubiks kubus op. Hiervoor moet ze tussen de 122 en 190 bewegingen onthouden… Bekijk de beelden van Reizen Waes Wereldsteden hieronder. Reizen Waes Wereldsteden is elke zondag rond 20.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Reizen Waes terugkijken bij Gids.tv. Reizen Waes Wereldsteden: Tom Waes probeert iconische Abbey Road-foto te maken Bekijk deze video » Reizen Waes Wereldsteden: Tom krijgt thee met schapenvet: ‘Niet te doen’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's