Bekijk beelden van de finaleweek De slimste mens zomerseizoen 2022

Bekijk beelden van de finaleweek De slimste mens zomerseizoen 2022

Dinsdag 23 augustus 2022 om 17:02

Deze week zien we de finaleweek van het zomerseizoen van De slimste mens. Op vrijdag zullen we zien wie de Slimste Mens van dit jaar is. De finaleweek is vanaf maandag 22 augustus te zien op NPO 2. Bekijk een fragment hieronder.

Ferdi Stofmeel
De eerste uitdager van de finaleweek was Ferdi Stofmeel. In de rest van de finaleweek zien we de vier beste spelers terug. Op dinsdag is dat Jip van den Toorn, op woensdag Jasper van Kuijk, op donderdag tv-persoonlijkheid Rob Goossens en op vrijdag presentatrice Anniko van Santen, die zeven keer meedeed en vijf keer de slimste was.

De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk beelden van de finaleweek <em>De slimste mens</em> zomerseizoen 2022 Deze week zien we de finaleweek van het zomerseizoen van De slimste mens. Op vrijdag zullen we zien wie de Slimste Mens van dit jaar is. De finaleweek is vanaf maandag 22 augustus te zien op NPO 2. Bekijk een fragment hieronder. Ferdi StofmeelDe eerste uitdager van de finaleweek was Ferdi Stofmeel. In de rest van de finaleweek zien we de vier beste spelers terug. Op dinsdag is dat Jip van den Toorn, op woensdag Jasper van Kuijk, op donderdag tv-persoonlijkheid Rob Goossens en op vrijdag presentatrice Anniko van Santen, die zeven keer meedeed en vijf keer de slimste was. De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De slimste mens: all stars: wie wint de finale en is ‘de slimste der slimsten’? Bekijk deze video » Michiel Vos bloedeerlijk over kansen in De Slimste Mens: "Ken nog net Snelle" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's