Break Free gemist? Reizende Charmayne leefde zes maanden haar droom

Break Free gemist? Reizende Charmayne leefde zes maanden haar droom

Vrijdag 26 augustus 2022 om 12:29

Donderdag is een nieuw seizoen begonnen van de docuserie Break Free. In elke aflevering staat een jongere centraal die de wereld over reisde, maar niet naar huis terugkeerde. De eerste uitzending draait om Charmayne, ze stopte met haar baan om de wereld over te reizen met haar geliefde Dyon. Helaas kwam ze tijdens deze reis om het leven, ze heeft zes maanden haar droom geleefd.

Bekijk de beelden van Break Free hieronder.

Break Free is elke donderdag rond 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Break Free terugkijken bij Gids.tv.

<em>Break Free</em> gemist? Reizende Charmayne leefde zes maanden haar droom Donderdag is een nieuw seizoen begonnen van de docuserie Break Free. In elke aflevering staat een jongere centraal die de wereld over reisde, maar niet naar huis terugkeerde. De eerste uitzending draait om Charmayne, ze stopte met haar baan om de wereld over te reizen met haar geliefde Dyon. Helaas kwam ze tijdens deze reis om het leven, ze heeft zes maanden haar droom geleefd. Bekijk de beelden van Break Free hieronder. Break Free is elke donderdag rond 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Break Free terugkijken bij Gids.tv. Chris Zegers vertelt in Op1 over nieuw seizoen van Break Free Bekijk deze video » Nieuw seizoen Break Free vanaf 25 augustus te zien: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's