Nieuw seizoen Break Free vanaf 25 augustus te zien: bekijk de eerste beelden

Nieuw seizoen Break Free vanaf 25 augustus te zien: bekijk de eerste beelden

Donderdag 25 augustus 2022 om 12:55

Vanavond gaat een nieuw seizoen van de indrukwekkende docuserie Break Free van start. Hierin maakt Chris Zegers portretten van jongeren die op wereldreis gingen, maar helaas nooit terugkeerden. De eerste aflevering draait om Charmayne, die stopte met haar baan bij een modeblad in Nederland om samen met haar geliefde de wereld over te reizen. In Break Free wordt haar laatste reis in beeld gebracht, haar vriendin Denise maakt het verhaal van Charmayne compleet.

Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Break Free hieronder.

Het nieuwe seizoen van Break Free is vanaf donderdag 25 augustus wekelijks rond 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Break Free terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>Break Free</em> vanaf 25 augustus te zien: bekijk de eerste beelden Vanavond gaat een nieuw seizoen van de indrukwekkende docuserie Break Free van start. Hierin maakt Chris Zegers portretten van jongeren die op wereldreis gingen, maar helaas nooit terugkeerden. De eerste aflevering draait om Charmayne, die stopte met haar baan bij een modeblad in Nederland om samen met haar geliefde de wereld over te reizen. In Break Free wordt haar laatste reis in beeld gebracht, haar vriendin Denise maakt het verhaal van Charmayne compleet. Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Break Free hieronder. Het nieuwe seizoen van Break Free is vanaf donderdag 25 augustus wekelijks rond 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Break Free terugkijken bij Gids.tv. Chris Zegers vertelt in Op1 over nieuw seizoen van Break Free Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's