GTST's Dorian Bindels en Hassan Slaby over 'spoilers, spoilers en nog meer spoilers'

GTST's Dorian Bindels en Hassan Slaby over 'spoilers, spoilers en nog meer spoilers'

Vrijdag 26 augustus 2022 om 17:11

Het is alweer de laatste aflevering van GTST De Podcast, maar wie razend benieuwd is naar het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden moet vooral onderstaande video bekijken. Maandag gaat namelijk de nieuwe reeks van de soap van start, en acteurs Dorian Bindels en Hassan Slab bespreken 'spoilers, spoilers en nog meer spoilers'...

Bekijk de video van Goede Tijden, Slechte Tijden hieronder.

Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf 29 augustus van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

<em>GTST</em>'s Dorian Bindels en Hassan Slaby over 'spoilers, spoilers en nog meer spoilers' Het is alweer de laatste aflevering van GTST De Podcast, maar wie razend benieuwd is naar het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden moet vooral onderstaande video bekijken. Maandag gaat namelijk de nieuwe reeks van de soap van start, en acteurs Dorian Bindels en Hassan Slab bespreken 'spoilers, spoilers en nog meer spoilers'... Bekijk de video van Goede Tijden, Slechte Tijden hieronder. Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf 29 augustus van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Nieuw seizoen Goede Tijden, Slechte Tijden start 29 augustus: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Ferri Somogyi: "Eerste GTST-aflevering staat in het teken van Rick, Shanti en de baby" Bekijk deze video »
Serie :
GTST's Dorian Bindels en Hassan Slaby over 'spoilers, spoilers en nog meer spoilers'

Actuele video's

Meer actuele video's