SPOILER: dit is de winnaar van zomereditie De Slimste Mens 2022

SPOILER: dit is de winnaar van zomereditie De Slimste Mens 2022

Vrijdag 26 augustus 2022 om 21:49

Vanavond was het dan zover: de finale van De Slimste Mens. Anniko van Santen, Erik van Muiswinkel en Jasper van Kuijk streden om de titel.

Lees verder onder de post.

SPOILER: dit is de winnaar van zomereditie <em>De Slimste Mens</em> 2022 Vanavond was het dan zover: de finale van De Slimste Mens. Anniko van Santen, Erik van Muiswinkel en Jasper van Kuijk streden om de titel. Lees verder onder de post. WinnaarCabaretier Jasper van Kuijk mag zich De Slimste Mens van 2022 noemen. In de bloedstollende finale van het 20e seizoen versloeg hij publiekslieveling Opsporing Verzocht-presentatrice Anniko van Santen en acteur Erik van Muiswinkel. De Slimste Mens was elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Erik van Muiswinkel deelt Slimste Mens-tactiek: 'Vertrouw op intuïtie' Bekijk deze video » De slimste mens: Maarten van Rossem krijgt felle kritiek op zijn appjes en e-mails Bekijk deze video » Rob Goossens reageert op blammage in De Slimste Mens: "Vreselijk geslapen" Bekijk deze video »

Winnaar
Cabaretier Jasper van Kuijk mag zich De Slimste Mens van 2022 noemen. In de bloedstollende finale van het 20e seizoen versloeg hij publiekslieveling Opsporing Verzocht-presentatrice Anniko van Santen en acteur Erik van Muiswinkel.

De Slimste Mens was elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's