Op1 gemist? Erik van Muiswinkel deelt Slimste Mens-tactiek: 'Vertrouw op intuïtie'

Op1 gemist? Erik van Muiswinkel deelt Slimste Mens-tactiek: 'Vertrouw op intuïtie'

Donderdag 25 augustus 2022 om 23:55

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 25 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Erik van Muiswinkel deelt <em>Slimste Mens</em>-tactiek: 'Vertrouw op intuïtie' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 25 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Wie wordt de opvolger van Jacob Derwig als Slimste Mens van Nederland? Vanavond is de halve finale van de populaire kennisquiz en direct na afloop zijn de drie finalisten te gast bij Op1. Hoe gaan zij proberen de titel Slimste Mens te veroveren? Finalist Erik van Muiswinkel: 'Als je iets niet weet, moet vertrouwen op je intuïtie dat je het niet gaat weten. Anders kost het je zomaar 20 seconden.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Erik van Muiswinkel deelt Slimste Mens-tactiek: 'Vertrouw op intuïtie'

Wie wordt de opvolger van Jacob Derwig als Slimste Mens van Nederland? Vanavond is de halve finale van de populaire kennisquiz en direct na afloop zijn de drie finalisten te gast bij Op1. Hoe gaan zij proberen de titel Slimste Mens te veroveren? Finalist Erik van Muiswinkel: 'Als je iets niet weet, moet vertrouwen op je intuïtie dat je het niet gaat weten. Anders kost het je zomaar 20 seconden.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's