Max Verstappen benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau: bekijk de beelden

Max Verstappen benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau: bekijk de beelden

Donderdag 1 september 2022 om 14:41

Max Verstappen mag zich sinds vandaag Officier in de Orde van Oranje-Nassau noemen. De Formule 1-coureur staat zal weekend aan de start verschijnen op het circuit van Zandvoort, maar hij had tussendoor wel even tijd om de koninklijke onderscheiding op te halen. Verstappen kreeg de onderscheiding van Conny Helder, minister van Sport. Bij de uitreiking was onder anderen zijn vriendin Kelly Piquet aanwezig.

Bekijk de Instagram-beelden en video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Max Verstappen</em> benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau: bekijk de beelden Max Verstappen mag zich sinds vandaag Officier in de Orde van Oranje-Nassau noemen. De Formule 1-coureur staat zal weekend aan de start verschijnen op het circuit van Zandvoort, maar hij had tussendoor wel even tijd om de koninklijke onderscheiding op te halen. Verstappen kreeg de onderscheiding van Conny Helder, minister van Sport. Bij de uitreiking was onder anderen zijn vriendin Kelly Piquet aanwezig. Bekijk de Instagram-beelden en video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk achteruit-race Max Verstappen - Yuki Tsunoda op Circuit Zandvoort Bekijk deze video » Dit is het belangrijke verschil ten opzichte van vorig jaar Grand Prix van Zandvoort (video) Bekijk deze video »
Formule 1 :

Actuele video's

Meer actuele video's