Waar kijk je de GP van Zandvoort gratis op tv en online?

Waar kijk je de GP van Zandvoort gratis op tv en online?
Het is nu eindelijk mogelijk!

Sport :

Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 september barst het grote feest los: dan komt het Formule 1 circus weer naar de Nederlandse kust: Zandvoort staat centraal. Voor veel Nederlandse F1-fans (en ook niet-fans) is er nog een extra feestje: je kan de race op 4 september helemaal gratis kijken! Gids.tv heeft het overzicht.

NOS
De NOS heeft sinds dit jaar de rechten op de GP van Zandvoort verkregen, naast de rechten op de samenvattingen van de andere GP's. De race is daarom live en in zijn geheel te zien op NPO 1, NOS.nl en een livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing van de race begint daar om 13.30 uur, een live registratie van de race is te zien vanaf 14.50 uur. Tegelijkertijd is deze race ook één van de vier races die nog gratis te kijken is bij RTL Duitsland.

Vrije trainingen
De vrije trainingen zijn niet te zien bij de NOS of bij RTL Duitsland. Wel kun je deze races kijken bij Viaplay en F1TV. Lees ook hoe je in 2022 de Formule 1 op tv en online kan kijken. Overigens kun je de kwalificatie ook niet live zien via de gratis wegen, maar je kunt wel een uitgebreide samenvatting (inclusief analyses) bekijken op zaterdag 3 augustus om 17.10 uur op NPO 1.

Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.

Actuele video's

Meer actuele video's