Emotionele Andy van der Meijde in VI over kinderen: 'Het belangrijkste wat er is'

Emotionele Andy van der Meijde in VI over kinderen: 'Het belangrijkste wat er is'

Maandag 5 september 2022 om 21:51

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 5 september terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Emotionele Andy van der Meijde in <em>VI</em> over kinderen: 'Het belangrijkste wat er is' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 5 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 5 september terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Andy van der Meijde had een fijn weekend, want hij bracht deze dagen door met zijn kinderen. Van der Meijde zag zijn kinderen lange tijd niet en nu met enige regelmaat. 'Dat is voor mij het belangrijkste wat er is. (...) Het afscheid is altijd weer moeilijk.' Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

Andy van der Meijde had een fijn weekend, want hij bracht deze dagen door met zijn kinderen. Van der Meijde zag zijn kinderen lange tijd niet en nu met enige regelmaat. 'Dat is voor mij het belangrijkste wat er is. (...) Het afscheid is altijd weer moeilijk.'

Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's