Khalid & Sophie gemist? Zorgen over gezondheid Queen Elizabeth nemen toe

Khalid & Sophie gemist? Zorgen over gezondheid Queen Elizabeth nemen toe

Donderdag 8 september 2022 om 19:24

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Engeland is in rep en roer, want het gaat helemaal niet goed met de gezondheid van The Queen. Barrie Stevens is geboren in het Verenigd Koninkrijk en vertelt in Khalid & Sophie over de gezondheid van Queen Elizabeth.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? Zorgen over gezondheid <em>Queen Elizabeth</em> nemen toe Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 8 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Engeland is in rep en roer, want het gaat helemaal niet goed met de gezondheid van The Queen. Barrie Stevens is geboren in het Verenigd Koninkrijk en vertelt in Khalid & Sophie over de gezondheid van Queen Elizabeth. Tekst gaat verder onder de video. Queen ElizabethElizabeth is op Balmoral, een kasteel in de Schotse Hooglanden waar de koningin vaak verblijft tijdens vakanties. Familieleden zouden inmiddels op de hoogte zijn gesteld. "Zij is altijd een stuk jeugd van mij", aldus Barrie Stevens. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Zorgen over gezondheid Queen Elizabeth nemen toe

Queen Elizabeth
Elizabeth is op Balmoral, een kasteel in de Schotse Hooglanden waar de koningin vaak verblijft tijdens vakanties. Familieleden zouden inmiddels op de hoogte zijn gesteld. "Zij is altijd een stuk jeugd van mij", aldus Barrie Stevens.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's