Khalid & Sophie: 'kijkcijferfluisteraar' Tina Nijkamp over Britse koningshuis (video)

Khalid & Sophie: 'kijkcijferfluisteraar' Tina Nijkamp over Britse koningshuis (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 12 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em>: 'kijkcijferfluisteraar' Tina Nijkamp over Britse koningshuis (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 12 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Tina Nijkamp (op Instagram 'Kijkcijferfluisteraar') is te gast in Khalid & Sophie. Als liefhebber van het Britse koningshuis is het naast een verdrietige, ook een interessante tijd. Afgelopen weekend zat ze aan de buis gekluisterd. 'Wat mij vooral ook opviel dit weekend was William en Harry, die voor het eerst sinds twee jaar weer samen liepen.' Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie: 'kijkcijferfluisteraar' Tina Nijkamp over Britse koningshuis (video)

Tina Nijkamp (op Instagram 'Kijkcijferfluisteraar') is te gast in Khalid & Sophie. Als liefhebber van het Britse koningshuis is het naast een verdrietige, ook een interessante tijd. Afgelopen weekend zat ze aan de buis gekluisterd. 'Wat mij vooral ook opviel dit weekend was William en Harry, die voor het eerst sinds twee jaar weer samen liepen.'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV