James Morrison is boos op Arjen Lubach: "Je hebt me gekwetst!"

James Morrison is boos op Arjen Lubach: "Je hebt me gekwetst!"

Dinsdag 13 september 2022 om 09:14

De Avondshow met Arjen Lubach ging maandagavond zelfs internationaal, want de Britse singer-songwriter James Morrison was te gast. Die is meteen boos op Arjen Lubach vanwege een filmpje waarin het overlijden van Queen Elizabeth II wordt geridiculiseerd: "Je hebt me gekwetst!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 12 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>James Morrison</em> is boos op <em>Arjen Lubach</em>: &quot;Je hebt me gekwetst!&quot; De Avondshow met Arjen Lubach ging maandagavond zelfs internationaal, want de Britse singer-songwriter James Morrison was te gast. Die is meteen boos op Arjen Lubach vanwege een filmpje waarin het overlijden van Queen Elizabeth II wordt geridiculiseerd: "Je hebt me gekwetst!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 12 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. PosterHet gebeurt allemaal in good fun, want vervolgens ontspint zich een geanimeerd gesprek tussen de twee. Morrison vertelt dat hij nooit veel ophad met de koninklijke familie, maar: "Ik had wel een poster van Queen Elizabeth. Ik weet niet waarom." Lubach ziet het meteen helemaal voor zich: een poster van de koningin naast een poster van Pamela Anderson. Uiteraard sluit Morrison zijn bezoek af met een vertolking van zijn grote doorbraakhit 'You Give Me Something'. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
James Morrison is boos op Arjen Lubach: "Je hebt me gekwetst!"

Poster
Het gebeurt allemaal in good fun, want vervolgens ontspint zich een geanimeerd gesprek tussen de twee. Morrison vertelt dat hij nooit veel ophad met de koninklijke familie, maar: "Ik had wel een poster van Queen Elizabeth. Ik weet niet waarom." Lubach ziet het meteen helemaal voor zich: een poster van de koningin naast een poster van Pamela Anderson. Uiteraard sluit Morrison zijn bezoek af met een vertolking van zijn grote doorbraakhit 'You Give Me Something'.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's