Dramaserie The Playlist vanaf 13 oktober te zien op Netflix, bekijk de trailer

Dramaserie The Playlist vanaf 13 oktober te zien op Netflix, bekijk de trailer

The Playlist, met in de hoofdrol Edvin Endre, Christian Hillborg en Ulf Stenberg, is een dramaserie die we binnenkort op Netflix kunnen verwachten. Bekijk de trailer hieronder.

Muziekindustrie
Een groep gepassioneerde jonge ondernemers, onder leiding van Daniel Ek, hebben samen de schijnbaar onmogelijke taak om de muziekindustrie - en de wereld - te veranderen. Ze willen een legale streamingservice voor muziek opzetten. In dit fictieve verhaal willen een Zweedse tech-ondernemer en zijn partners een revolutie ontketenen in de muziekindustrie met een legaal streamingplatform.

The Playlist is vanaf 13 oktober 2022 te zien op Netflix. Bekijk de trailer hieronder.

Dramaserie <em>The Playlist</em> vanaf 13 oktober te zien op Netflix, bekijk de trailer The Playlist, met in de hoofdrol Edvin Endre, Christian Hillborg en Ulf Stenberg, is een dramaserie die we binnenkort op Netflix kunnen verwachten. Bekijk de trailer hieronder. MuziekindustrieEen groep gepassioneerde jonge ondernemers, onder leiding van Daniel Ek, hebben samen de schijnbaar onmogelijke taak om de muziekindustrie - en de wereld - te veranderen. Ze willen een legale streamingservice voor muziek opzetten. In dit fictieve verhaal willen een Zweedse tech-ondernemer en zijn partners een revolutie ontketenen in de muziekindustrie met een legaal streamingplatform. The Playlist is vanaf 13 oktober 2022 te zien op Netflix. Bekijk de trailer hieronder. Bekijk ook Seizoen 6 Spaanse serie Élite 18 november bij Netflix: bekijk de spannende teaser Bekijk deze video » RTL Boulevard: Film Blonde vertelt ontluisterende verhaal van Marilyn Monroe (video) Bekijk deze video »
Trailer :
Dramaserie The Playlist vanaf 13 oktober te zien op Netflix, bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV