Bianca Krijgsman viert 54e verjaardag in Koffietijd en wil leeftijd niet verbergen

Bianca Krijgsman viert 54e verjaardag in Koffietijd en wil leeftijd niet verbergen

Bianca Krijgsman is samen met haar vriendin en collega Plien van Bennekom te gast in Koffietijd. Bianca viert haar verjaardag en ze heeft er absoluut geen problemen mee om te zeggen hoe oud ze is geworden. Ze mag vandaag 54 kaarsjes uitblazen en heeft naar eigen zeggen niets te verbergen. Als is het wel de vraag of ze de cadeaus die ze had gevraagd ook daadwerkelijk krijgt...

Bekijk de beelden van Koffietijd hieronder.

Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.

Bianca Krijgsman viert 54e verjaardag in <em>Koffietijd</em> en wil leeftijd niet verbergen Bianca Krijgsman is samen met haar vriendin en collega Plien van Bennekom te gast in Koffietijd. Bianca viert haar verjaardag en ze heeft er absoluut geen problemen mee om te zeggen hoe oud ze is geworden. Ze mag vandaag 54 kaarsjes uitblazen en heeft naar eigen zeggen niets te verbergen. Als is het wel de vraag of ze de cadeaus die ze had gevraagd ook daadwerkelijk krijgt... Bekijk de beelden van Koffietijd hieronder. Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Fan Bianca Krijgsman durfde Corrie van Gorp niet aan te spreken Bekijk deze video » De Verschrikkelijke Jaren Tachtig 6 februari bij NPO 3: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »
TV :
Bianca Krijgsman viert 54e verjaardag in Koffietijd en wil leeftijd niet verbergen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV