Zien: Rutger Bregman protesteert tegen bio-industrie, wil boerderij uit kinderboekjes

Zien: Rutger Bregman protesteert tegen bio-industrie, wil boerderij uit kinderboekjes

Woensdag 5 oktober 2022 om 08:39

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Zien: <em>Rutger Bregman</em> protesteert tegen <em>bio-industrie</em>, wil boerderij uit kinderboekjes Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. We kennen Rutger Bregman als schrijver van de bestseller De meeste mensen deugen, maar hij is ook een verstokte idealist. Op Dierendag protesteert hij tegen de bio-industrie met een brief aan alle Nederlanders, waarin hij oproept om de boerderij zo in te richten als we 'm zien in kinderboekjes. Dat betekent: varkens met krulstaarten die in de modder wroeten, vrolijke koetjes en kalfjes in de wei en kippen die alle ruimte hebben om te scharrelen. Praktische vraag: wie gaat dat betalen? Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Rutger Bregman protesteert tegen bio-industrie, wil boerderij uit kinderboekjes

We kennen Rutger Bregman als schrijver van de bestseller De meeste mensen deugen, maar hij is ook een verstokte idealist. Op Dierendag protesteert hij tegen de bio-industrie met een brief aan alle Nederlanders, waarin hij oproept om de boerderij zo in te richten als we 'm zien in kinderboekjes. Dat betekent: varkens met krulstaarten die in de modder wroeten, vrolijke koetjes en kalfjes in de wei en kippen die alle ruimte hebben om te scharrelen. Praktische vraag: wie gaat dat betalen?

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's