Maandag in The Genius: Rick is zijn eigen plannetjes aan het maken

Maandag in The Genius: Rick is zijn eigen plannetjes aan het maken

In The Genius heeft Rick er alles voor over om meer kansen voor zichzelf te creëren en meer munten binnen te slepen. Maar de andere kandidaten krijgen in de gaten dat hij zijn eigen weg aan het inslaan is en dat er ‘ruzie wordt gezocht’ in hun bondje. In de spelshow strijden tien bekende spelers in een strategische wedstrijd vol bluf, branie en sluwe streken om uiteindelijk The Genius te worden.

Bekijk de beelden van The Genius hieronder.

The Genius is elke maandag rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van The Genius terugkijken bij Gids.tv.

Maandag in <em>The Genius</em>: Rick is zijn eigen plannetjes aan het maken In The Genius heeft Rick er alles voor over om meer kansen voor zichzelf te creëren en meer munten binnen te slepen. Maar de andere kandidaten krijgen in de gaten dat hij zijn eigen weg aan het inslaan is en dat er ‘ruzie wordt gezocht’ in hun bondje. In de spelshow strijden tien bekende spelers in een strategische wedstrijd vol bluf, branie en sluwe streken om uiteindelijk The Genius te worden. Bekijk de beelden van The Genius hieronder. The Genius is elke maandag rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van The Genius terugkijken bij Gids.tv. Fout maar goud: dé guilty pleasures van Monica Geuze & Patrick Martens Bekijk deze video » Bastiaan Ragas doet een nerd na in Ik Hou van Holland, bekijk de beelden Bekijk deze video »
TV :
Maandag in The Genius: Rick is zijn eigen plannetjes aan het maken

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV