Moorddossier start 19 oktober op Net5, bekijk de beelden van de spiritusmoord

Moorddossier start 19 oktober op Net5, bekijk de beelden van de spiritusmoord

Donderdag 13 oktober 2022 om 16:26

Het nieuwe Net5-programma Moorddossier, dat 19 oktober van start gaat, licht spraakmakende Nederlandse moordzaken door. De dossiernamen alleen al zorgen voor kippenvel: de paskamermoord, de Koninginnedagmoord, de moordzussen en de parachutemoord. Bekijk de eerste beelden van Moorddossier over de spiritusmoord hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Moorddossier</em> start 19 oktober op Net5, bekijk de beelden van de spiritusmoord Het nieuwe Net5-programma Moorddossier, dat 19 oktober van start gaat, licht spraakmakende Nederlandse moordzaken door. De dossiernamen alleen al zorgen voor kippenvel: de paskamermoord, de Koninginnedagmoord, de moordzussen en de parachutemoord. Bekijk de eerste beelden van Moorddossier over de spiritusmoord hieronder. Lees verder onder de video. Verschillende advocaten, journalisten en podcastmakers pluizen deze dossiers uit tot de laatste pagina. Ook worden er familieleden en andere betrokkenen aan het woord gelaten. Moorddossier is vanaf woensdag 19 oktober wekelijks om 20:30 uur te zien bij Net5. Vanaf dan kun je Moorddossier terugkijken via Gids.tv of KIJK.nl. Bekijk ook Poldermocro's gemist? Yasmine en Meryam praten over het hiernamaals Bekijk deze video » Bekijk de Netflix-trailer van Roald Dahl’s Matilda De musical, vanaf 25 december te zien Bekijk deze video »

Verschillende advocaten, journalisten en podcastmakers pluizen deze dossiers uit tot de laatste pagina. Ook worden er familieleden en andere betrokkenen aan het woord gelaten.

Moorddossier is vanaf woensdag 19 oktober wekelijks om 20:30 uur te zien bij Net5. Vanaf dan kun je Moorddossier terugkijken via Gids.tv of KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's