Bij Ons Op Het Kamp gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bij Ons Op Het Kamp gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bij Ons Op Het Kamp gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond gaat het nieuwe, derde seizoen van culthit Bij ons op het kamp van start op RTL 5. In deze realityserie volgen we een aantal bewoners van verschillende woonwagenkampen in Nederland. Naast bekende gezichten worden dit seizoen ook nieuwe bewoners geïntroduceerd. Alle fragmenten uit deze uitzending Eerste beelden van nieuw seizoen Bij Ons Op Het Kamp: vanaf 20 oktober bij RTL 5 Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen Bij Ons Op Het Kamp Bekijk deze video » KermisIn dit seizoen van Bij ons op het kamp duiken weer diverse oude bekenden op. Opnieuw volgen we de Eindhovense Gijs en Liesbeth en autoverkoper Tony en zijn Lizette - de jurkenmaakster van het zuiden. Kermisexploitanten Wim en Jose zijn nieuw dit seizoen. We volgen ze op hun laatste route met hun attractie Wimpie’s Prijzenpaleis. OndernemersNa dit kermisseizoen houden Wim en Jose het voor gezien en gaan ze met pensioen. Een emotionele beslissing. Daarnaast maakt het koppel Antonio en Frans hun opwachting. We gaan met ze mee op tournee langs de Spaanse Costa. Ook nieuw zijn Bappie en Marijeta uit Nieuwerkerk aan de IJssel. De jonge ondernemers runnen een sportschool, een ijszaak en een exclusief taartenbedrijf. Bekijk ook Bij ons op het kamp: bekijk de beelden van huwelijksaanzoek tijdens Lenie's optreden Bekijk deze video »
Uitzending :
Bij Ons Op Het Kamp gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Donderdag 20 oktober 2022 om 21:31

Vanavond gaat het nieuwe, derde seizoen van culthit Bij ons op het kamp van start op RTL 5. In deze realityserie volgen we een aantal bewoners van verschillende woonwagenkampen in Nederland. Naast bekende gezichten worden dit seizoen ook nieuwe bewoners geïntroduceerd.

Kermis
In dit seizoen van Bij ons op het kamp duiken weer diverse oude bekenden op. Opnieuw volgen we de Eindhovense Gijs en Liesbeth en autoverkoper Tony en zijn Lizette - de jurkenmaakster van het zuiden. Kermisexploitanten Wim en Jose zijn nieuw dit seizoen. We volgen ze op hun laatste route met hun attractie Wimpie’s Prijzenpaleis.

Ondernemers
Na dit kermisseizoen houden Wim en Jose het voor gezien en gaan ze met pensioen. Een emotionele beslissing. Daarnaast maakt het koppel Antonio en Frans hun opwachting. We gaan met ze mee op tournee langs de Spaanse Costa. Ook nieuw zijn Bappie en Marijeta uit Nieuwerkerk aan de IJssel. De jonge ondernemers runnen een sportschool, een ijszaak en een exclusief taartenbedrijf.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Bij ons op het kamp

Actuele video's

Meer actuele video's