Op1 gemist? Minister Hugo de Jonge presenteert ambitieuze woningbouwplannen

Op1 gemist? Minister Hugo de Jonge presenteert ambitieuze woningbouwplannen

Donderdag 20 oktober 2022 om 23:54

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Nederland kampt met een enorm woningtekort. Daarom wil minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening Hugo de Jonge dat er 900.000 nieuwe woningen gebouwd worden tot en met 2030. In Op1 vertelt de minister over de ambitieuze woningbouwplannen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Minister <em>Hugo de Jonge</em> presenteert ambitieuze woningbouwplannen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Nederland kampt met een enorm woningtekort. Daarom wil minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening Hugo de Jonge dat er 900.000 nieuwe woningen gebouwd worden tot en met 2030. In Op1 vertelt de minister over de ambitieuze woningbouwplannen. Tekst gaat verder onder de video. Woningbouwplannen"Het zal heel ingewikkeld zijn. Het zou best kunnen dat het langer duurt om boven de honderdduizend woningen per jaar uit te komen", aldus Hugo de Jonge. De minister benadrukt dat er heel veel woningen gebouwd zullen moeten worden naar de toekomst. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Minister Hugo de Jonge presenteert ambitieuze woningbouwplannen

Woningbouwplannen
"Het zal heel ingewikkeld zijn. Het zou best kunnen dat het langer duurt om boven de honderdduizend woningen per jaar uit te komen", aldus Hugo de Jonge. De minister benadrukt dat er heel veel woningen gebouwd zullen moeten worden naar de toekomst.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's