Afscheid van moeder Erica maandag in Chateau Meiland: ‘Ik ga haar wel missen’

Afscheid van moeder Erica maandag in Chateau Meiland: ‘Ik ga haar wel missen’

Maandag 7 november 2022 om 13:41

Maandagavond is in Chateau Meiland te zien hoe de familie Meiland afscheid neemt van Jenny Renkema, de moeder van Erica. In een fragment vertelt Erica dat ze haar moeder erg gaat missen.

Lees verder onder de video.

Afscheid van moeder Erica maandag in <em>Chateau Meiland</em>: ‘Ik ga haar wel missen’ Maandagavond is in Chateau Meiland te zien hoe de familie Meiland afscheid neemt van Jenny Renkema, de moeder van Erica. In een fragment vertelt Erica dat ze haar moeder erg gaat missen. Lees verder onder de video. Erica en moeder waren niet knuffeligErica ging bijna elke dag naar haar moeder, die eind juni op 93-jarige leeftijd overleed. “Ja, ik ga haar wel missen”, vertelt Erica. “We waren niet heel knuffelig, helemaal niet. Maar we wisten wel dat we van elkaar hielden.” Bekijk de beelden van Chateau Meiland hierboven. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Shownieuws: Nadège (Chateau Meiland) vertelt over ziekte en financiële problemen (video) Bekijk deze video » Maandag in Chateau Meiland: begrafenis van Jenny, de moeder van Erica Bekijk deze video »

Erica en moeder waren niet knuffelig
Erica ging bijna elke dag naar haar moeder, die eind juni op 93-jarige leeftijd overleed. “Ja, ik ga haar wel missen”, vertelt Erica. “We waren niet heel knuffelig, helemaal niet. Maar we wisten wel dat we van elkaar hielden.”

Bekijk de beelden van Chateau Meiland hierboven.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's