Famke Louise nieuw slachtoffer The Roast: ‘baby’ Peter Pannekoek gaat los

Famke Louise nieuw slachtoffer The Roast: ‘baby’ Peter Pannekoek gaat los

Donderdag 17 november 2022 om 12:28

Famke Louise laat zich vrijwillig ruïneren door grappenmakers in The Roast. In het programma nemen verschillende bekende Nederlanders plaats op het podium om het slachtoffer met woorden met de grond gelijk te maken. Deze keer is Famke Louise onderwerp van gesprek, en in een voorproefje is te zien dat niemand minder dan Peter Pannekoek haar verbaal kapot gaat maken. Behoorlijk angstaanjagend is dat de baby van de zangeres is veranderd in de komiek… “Hoi mama.”

Bekijk de trailer van de Comedy Central Roast of Famke Louise hieronder.

De Comedy Central Roast of Famke Louise is 16 januari om 20.30 uur te zien bij Comedy Central. Na afloop kun je de Comedy Central Roast terugkijken bij Gids.tv.

<em>Famke Louise</em> nieuw slachtoffer The Roast: ‘baby’ Peter Pannekoek gaat los Famke Louise laat zich vrijwillig ruïneren door grappenmakers in The Roast. In het programma nemen verschillende bekende Nederlanders plaats op het podium om het slachtoffer met woorden met de grond gelijk te maken. Deze keer is Famke Louise onderwerp van gesprek, en in een voorproefje is te zien dat niemand minder dan Peter Pannekoek haar verbaal kapot gaat maken. Behoorlijk angstaanjagend is dat de baby van de zangeres is veranderd in de komiek… “Hoi mama.” Bekijk de trailer van de Comedy Central Roast of Famke Louise hieronder. De Comedy Central Roast of Famke Louise is 16 januari om 20.30 uur te zien bij Comedy Central. Na afloop kun je de Comedy Central Roast terugkijken bij Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's