De Oranjewinter: Wilfred en Job zien 'lugubere' Van Gaal worden weggedragen

De Oranjewinter: Wilfred en Job zien 'lugubere' Van Gaal worden weggedragen

Vrijdag 25 november 2022 om 10:49

In de 'behind-the-scenes' na de uitzending van De Oranjewinter hebben Wilfred en Job Knoester het nog even over het bewijzen van onschuld, terwijl de 'Louis van Gaal zonder bovenkamer' op lugubere wijze door de eindredacteur wordt weggedragen.

<em>De Oranjewinter</em>: Wilfred en Job zien 'lugubere' Van Gaal worden weggedragen In de 'behind-the-scenes' na de uitzending van De Oranjewinter hebben Wilfred en Job Knoester het nog even over het bewijzen van onschuld, terwijl de 'Louis van Gaal zonder bovenkamer' op lugubere wijze door de eindredacteur wordt weggedragen. Hieronder zie je een fragment uit De Oranjewinter van donderdag 24 november. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv. Bekijk het fragment van De Oranjewinter hierboven. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjewinter van donderdag 24 november. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hierboven. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's