Even tot hier sloopt relschoppers Staphorst: 'Ik schaam mij zo voor jou'

Even tot hier sloopt relschoppers Staphorst: 'Ik schaam mij zo voor jou'

De mannen van Even tot hier hebben geen goed woord over voor de relschoppers in Staphorst, die afgelopen week demonstranten van KOZP wegjoegen. Ze maken er een speciaal liedje over.

Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even tot hier</em> sloopt relschoppers <em>Staphorst</em>: 'Ik schaam mij zo voor jou' De mannen van Even tot hier hebben geen goed woord over voor de relschoppers in Staphorst, die afgelopen week demonstranten van KOZP wegjoegen. Ze maken er een speciaal liedje over. Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. 'Van mijn part zijn ze blauw'De relschoppers en andere voorstanders van Zwarte Piet beroepen zich volgens de mannen vaak op het 'kinderfeest-argument', maar vinden kinderen dat nu zelf ook een probleem? Volgens het liedje niet: "Van mijn part zijn ze blauw", klinkt het. Bekijk het fragment van Even tot Hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even tot hier sloopt relschoppers Staphorst: 'Ik schaam mij zo voor jou'

'Van mijn part zijn ze blauw'
De relschoppers en andere voorstanders van Zwarte Piet beroepen zich volgens de mannen vaak op het 'kinderfeest-argument', maar vinden kinderen dat nu zelf ook een probleem? Volgens het liedje niet: "Van mijn part zijn ze blauw", klinkt het.

Bekijk het fragment van Even tot Hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV