Noa in De Oranjewinter over Tim sinds grap René: "'Hij heeft gelijk z'n microfoontje erbij gepakt"

Noa in De Oranjewinter over Tim sinds grap René: "'Hij heeft gelijk z'n microfoontje erbij gepakt"

Dinsdag 13 december 2022 om 23:57

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 13 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

In De Oranjewinter vraag Wilfred Genee aan Noa Vahle hoe het met haar vriend Tim gaat. Hij refereerde daarmee aan de schunnige grap van René afgelopen maandag. Noa pareerde ad rem door te vertellen dat het goed met hem gaat. Tim had vandaag opnames voor een programma en vervolgde ze "Hij heeft gelijk z'n microfoontje erbij gepakt!"

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Noa</em> in <em>De Oranjewinter</em> over Tim sinds grap René: &quot;'Hij heeft gelijk z'n microfoontje erbij gepakt&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 13 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. In De Oranjewinter vraag Wilfred Genee aan Noa Vahle hoe het met haar vriend Tim gaat. Hij refereerde daarmee aan de schunnige grap van René afgelopen maandag. Noa pareerde ad rem door te vertellen dat het goed met hem gaat. Tim had vandaag opnames voor een programma en vervolgde ze "Hij heeft gelijk z'n microfoontje erbij gepakt!" Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's