Zie: Donny Roelvink breekt bij Special Forces VIPS: 'Zo diep ben ik nog nooit gegaan'

Zie: Donny Roelvink breekt bij Special Forces VIPS: 'Zo diep ben ik nog nooit gegaan'

Woensdag 14 december 2022 om 17:17

Dat Special Forces VIPS een hele andere kant van de kandidaten laten zien; dat wisten we. Maar Donny Roelvink die breekt. Gelukkig wel onder de mooie support van de twee ander overgeblevenen strijders; Kay en Mark. "Zo diep als dit ben ik nog nooit in mijn leven gegaan. Maar waarom ga ik toch altijd zo diep? Dat was een vraag die constant door mijn hoofd bleef spoken en gaandeweg steeds duidelijker voor mij werd," aldus Donny op zijn Instagram.

Bekijk het fragment van Special Forces VIPS hieronder. Special Forces VIPS is elke woensdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland.

Zie: <em>Donny Roelvink</em> breekt bij <em>Special Forces VIPS</em>: 'Zo diep ben ik nog nooit gegaan' Dat Special Forces VIPS een hele andere kant van de kandidaten laten zien; dat wisten we. Maar Donny Roelvink die breekt. Gelukkig wel onder de mooie support van de twee ander overgeblevenen strijders; Kay en Mark. "Zo diep als dit ben ik nog nooit in mijn leven gegaan. Maar waarom ga ik toch altijd zo diep? Dat was een vraag die constant door mijn hoofd bleef spoken en gaandeweg steeds duidelijker voor mij werd," aldus Donny op zijn Instagram. Bekijk het fragment van Special Forces VIPS hieronder. Special Forces VIPS is elke woensdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland. Bekijk ook Zien: Edino heeft heftige jeugd Ruinerwold kunnen accepteren door Kamp van Koningsbrugge Bekijk deze video » Special Forces VIPS: Famke Louise emotioneel als haar vriend Denzel Slager belt Bekijk deze video » Ouassima Tajmout verbaast zichzelf tijdens Special Forces VIPS: "Marianne Timmer neergehaald" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's