HLF8: schaatsen op natuurijs momenteel nog niet veilig

HLF8: schaatsen op natuurijs momenteel nog niet veilig

Woensdag 14 december 2022 om 21:00

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 14 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>HLF8</em>: schaatsen op <em>natuurijs</em> momenteel nog niet veilig Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 14 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Nu we behoorlijk aan het klappertanden zijn en de temperaturen onder 0 verdwijnen, lijkt het een goed idee om de schaatsen onder te binden en het natuurijs te trotseren. Toch is dat niet zo'n goed idee: "Je kan het beste toch nog even wachten Het ijs is zo'n 3 cm dik." Wanneer je wel gaat, neem prikkers mee om jezelf eruit te kunnen trekken. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Nu we behoorlijk aan het klappertanden zijn en de temperaturen onder 0 verdwijnen, lijkt het een goed idee om de schaatsen onder te binden en het natuurijs te trotseren. Toch is dat niet zo'n goed idee: "Je kan het beste toch nog even wachten Het ijs is zo'n 3 cm dik." Wanneer je wel gaat, neem prikkers mee om jezelf eruit te kunnen trekken.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's