Ministars vanaf 6 januari te zien bij SBS6: bekijk hier de eerste beelden

Ministars vanaf 6 januari te zien bij SBS6: bekijk hier de eerste beelden

Vrijdag 23 december 2022 om 14:07

Vanaf volgend jaar kun je kijken naar de gloednieuwe muziekcompetitie Ministars. Deze show draait om jonge aanstormende zangtalenten tussen de 8 en 15 jaar, zij krijgen de kans om een videoduet te zingen met hun grote idool. De optredens worden beoordeeld door Snelle, Sanne Hans en Rolf Sanchez en het publiek in de zaal. Er staat ook nog wat op het spel, het beste zangtalent wint namelijk 25.000 voor op zijn of haar spaarrekening.

Bekijk de eerste beelden van Ministars in de video hieronder.

Ministars is vanaf vrijdag 6 januari om 20.30 uur wekelijks te zien op SBS6. Vanaf dan kun je elke aflevering van Ministars terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Ministars</em> vanaf 6 januari te zien bij SBS6: bekijk hier de eerste beelden Vanaf volgend jaar kun je kijken naar de gloednieuwe muziekcompetitie Ministars. Deze show draait om jonge aanstormende zangtalenten tussen de 8 en 15 jaar, zij krijgen de kans om een videoduet te zingen met hun grote idool. De optredens worden beoordeeld door Snelle, Sanne Hans en Rolf Sanchez en het publiek in de zaal. Er staat ook nog wat op het spel, het beste zangtalent wint namelijk 25.000 voor op zijn of haar spaarrekening. Bekijk de eerste beelden van Ministars in de video hieronder. Ministars is vanaf vrijdag 6 januari om 20.30 uur wekelijks te zien op SBS6. Vanaf dan kun je elke aflevering van Ministars terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Kerst met de familie Meiland: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
TV :
Ministars vanaf 6 januari te zien bij SBS6: bekijk hier de eerste beelden

Actuele video's

Meer actuele video's