Video: Karin Bloemen en Metropole Orkest spelen One Little Christmas Tree

Video: Karin Bloemen en Metropole Orkest spelen One Little Christmas Tree

Vrijdag 23 december 2022 om 18:29

Een prachtig optreden vandaag in Tijd voor MAX om al helemaal in de kerstsfeer te komen. Karin Bloemen zingt met het Metropole Orkest One Little Christmas Tree. Bekijk het optreden hierboven.

Lees verder onder de video.

Video: Karin Bloemen en Metropole Orkest spelen <em>One Little Christmas Tree</em> Een prachtig optreden vandaag in Tijd voor MAX om al helemaal in de kerstsfeer te komen. Karin Bloemen zingt met het Metropole Orkest One Little Christmas Tree. Bekijk het optreden hierboven. Lees verder onder de video. JubileumIn 2023 viert Karin Bloemen haar 40-jarig jubileum met een groots concert in samenwerking met het Metropole Orkest. Om alvast een voorproefje te geven treden ze live op in Tijd voor MAX met One Little Christmas Tree, van Stevie Wonder. Bekijk het optreden in Tijd voor MAX hierboven. Video: Francis van Broekhuizen en Gregor Bak spelen O Come All Ye Faithfull Bekijk deze video » Vrouw Rob de Nijs: 'Ik houd hem lekker thuis nu de Parkinson terrein wint' (Tijd voor MAX) Bekijk deze video » Feestelijke Dionne Stax ontvangt Piet Veerman woensdag in Tijd voor MAX Bekijk deze video »
Muziek :
Video: Karin Bloemen en Metropole Orkest spelen One Little Christmas Tree

Jubileum
In 2023 viert Karin Bloemen haar 40-jarig jubileum met een groots concert in samenwerking met het Metropole Orkest. Om alvast een voorproefje te geven treden ze live op in Tijd voor MAX met One Little Christmas Tree, van Stevie Wonder.

Bekijk het optreden in Tijd voor MAX hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's