Johan Derksen baalt van imago: 'Ik hoop dat je denkt hij valt wel mee'

Johan Derksen baalt van imago: 'Ik hoop dat je denkt hij valt wel mee'

Maandag 2 januari 2023 om 17:20

Johan Derksen is te gast in 'De 10 vragen' van Rob Kemps. Hierin geeft 'de bromsnor' de presentator een kijkje in zijn ziel. En Johan baalt eigenlijk wel dat hij altijd als een bromsnor wordt gezien. "Ik word gezien als een hork met een grote bek. Als mensen met mij praten, dan denken zij achteraf: 'Oh hij valt best wel mee."'

Bekijk hieronder de video.

De 10 vragen is tot en met 6 januari dagelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> baalt van imago: 'Ik hoop dat je denkt hij valt wel mee' Johan Derksen is te gast in 'De 10 vragen' van Rob Kemps. Hierin geeft 'de bromsnor' de presentator een kijkje in zijn ziel. En Johan baalt eigenlijk wel dat hij altijd als een bromsnor wordt gezien. "Ik word gezien als een hork met een grote bek. Als mensen met mij praten, dan denken zij achteraf: 'Oh hij valt best wel mee."' Bekijk hieronder de video. De 10 vragen is tot en met 6 januari dagelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Grensoverschrijdend gedrag 2022 in oudejaarsspecial van Vandaag Inside: over kleine dildo's en meer Bekijk deze video » Oudejaarsspecial van Vandaag Inside: doorzichtige jurkje Hélène Hendriks nogal afleidend Bekijk deze video » Johan Derksen in oudejaarsspecial Vandaag Inside: Pieter Omtzigt is dé persoon van 2022 Bekijk deze video »
TV :
Johan Derksen baalt van imago: 'Ik hoop dat je denkt hij valt wel mee'

Actuele video's

Meer actuele video's