Richard Groenendijk in De 10 Vragen over nare pubertijd: "Ik moest in Salau natuurlijk achter de meiden aan"

Richard Groenendijk in De 10 Vragen over nare pubertijd: "Ik moest in Salau natuurlijk achter de meiden aan"

<em>Richard Groenendijk</em> in <em>De 10 Vragen</em> over nare pubertijd: &quot;Ik moest in Salau natuurlijk achter de meiden aan&quot; Welke periode waren de beste jaren van je leven? Op deze vraag, een van de 10 gaat Richard Groenendijk openhartig in. Na de eerste beste 10 jaar van zijn leven heeft hij het moeilijk gehad, de puberjaren. Hij heeft zelfs zo'n zielige alleenstaande jongerenreis gedaan naar Salau. "Ik moest daar natuurlijk achter de meiden aan", aldus Richard. Bekijk het fragment van De 10 vragen hieronder. De 10 Vragen is tot en met 6 januari dagelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De 10 vragen: Jeroen Pauw vertelt waarom hij nooit kinderen heeft gewild Bekijk deze video » ZIEN: Richard Groenendijk vulde condooms met water om geaardheid te verbergen Bekijk deze video » Johan Derksen in De 10 Vragen over drie eenheid: "John de Mol wilde één iemand van ons er niet bij" Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 3 januari 2023 om 23:29

Welke periode waren de beste jaren van je leven? Op deze vraag, een van de 10 gaat Richard Groenendijk openhartig in. Na de eerste beste 10 jaar van zijn leven heeft hij het moeilijk gehad, de puberjaren. Hij heeft zelfs zo'n zielige alleenstaande jongerenreis gedaan naar Salau. "Ik moest daar natuurlijk achter de meiden aan", aldus Richard.

Bekijk het fragment van De 10 vragen hieronder.

De 10 Vragen is tot en met 6 januari dagelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's