Remco in Married At First Sight streng ondervraagd door schoonmoeder: 'Fout!'

Remco in Married At First Sight streng ondervraagd door schoonmoeder: 'Fout!'

De huwelijksdag is voor Remco sowieso al bijzonder in Married At First Sight, aangezien hij zijn bruid nog nooit heeft ontmoet. Wel krijgt hij zijn gloednieuwe schoonmoeder te zien, maar het is niet bepaald een warm welkom. Zij legt het vuur aan zijn schenen met een quiz, en ze is heel duidelijk als hij een antwoord geeft dat niet naar haar zin is. “Fout!”

Bekijk de beelden van Married at First Sight hieronder.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Remco in <em>Married At First Sight</em> streng ondervraagd door schoonmoeder: 'Fout!' De huwelijksdag is voor Remco sowieso al bijzonder in Married At First Sight, aangezien hij zijn bruid nog nooit heeft ontmoet. Wel krijgt hij zijn gloednieuwe schoonmoeder te zien, maar het is niet bepaald een warm welkom. Zij legt het vuur aan zijn schenen met een quiz, en ze is heel duidelijk als hij een antwoord geeft dat niet naar haar zin is. “Fout!” Bekijk de beelden van Married at First Sight hieronder. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Married At First Sight: na HEFTIGE RUZIE Martijn en Nicole worden de koffers gepakt Bekijk deze video » Nicole (Married At First Sight) na ruzie: 'Last van onweer!? Ik van andere dingen' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV