Kim wil vriendin Mexx wegsturen: 'Ze doet nooit haar best' Een Jaar Van Je Leven

Kim wil vriendin Mexx wegsturen: 'Ze doet nooit haar best' Een Jaar Van Je Leven

Kim overweegt om Mexx volgende keer weg te stemmen. "Zij doet nooit echt moeite bij opdrachten, en Martin die irriteert mij tot op het bot. Hij heeft altijd gezegd; als Mexx gaat, dan ga ik ook, nou mooi," aldus Kim.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Bekijk hieronder de video.

Kim wil vriendin Mexx wegsturen: 'Ze doet nooit haar best' <em>Een Jaar Van Je Leven</em> Kim overweegt om Mexx volgende keer weg te stemmen. "Zij doet nooit echt moeite bij opdrachten, en Martin die irriteert mij tot op het bot. Hij heeft altijd gezegd; als Mexx gaat, dan ga ik ook, nou mooi," aldus Kim. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk hieronder de video. Bekijk ook ZIEN: Kim betrapt Mexx en Martin tijdens het krikken (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video » Au Au, Moraima is in paniek en heeft overal pijn (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video » Zie: Kim had Marciano buiten de poort allang gedumpt Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV