Khalid & Sophie: dochter veroordeelde Warnsveldse pompmoord over contact met vader

Khalid & Sophie: dochter veroordeelde Warnsveldse pompmoord over contact met vader

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 1 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em>: dochter veroordeelde <em>Warnsveldse pompmoord</em> over contact met vader Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 1 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. De Warnsveldse pompmoord, vier mannen zijn daarvoor in 2004 veroordeeld. Toch worden er vraagtekens gezet bij de veroordeling van de mannen. Jänis is de dochter van een van deze mannen: "Op de middelbare school ben ik wel een keer de zaak gaan googlen", vertelt ze. Jänis had weinig contact met haar vader, dat werd hem afgenomen. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie: dochter veroordeelde Warnsveldse pompmoord over contact met vader

De Warnsveldse pompmoord, vier mannen zijn daarvoor in 2004 veroordeeld. Toch worden er vraagtekens gezet bij de veroordeling van de mannen. Jänis is de dochter van een van deze mannen: "Op de middelbare school ben ik wel een keer de zaak gaan googlen", vertelt ze. Jänis had weinig contact met haar vader, dat werd hem afgenomen.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV